BUKVAR za igru i zabavu – Vanja Lalović

Br. strana: 64+CD
Povez : Mek
Format : 21×30 cm, ćirilica

Cena: 750,00 RSD
(Popust: 33 %)
Cena na sajtu:
500,00 RSDUšteda: 250,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

BUKVAR za igru i zabavu – Vanja Lalović

Na maštovit i deci prihvatljiv način, uz igru i zabavu, bukvar u sebi objedinjuje učenbje slova,  bojanke, lavirinte, spajalice, osmosmerke, mozgalice,…

Svako slovo je obrađeno kroz interesantnu ilustrovanu pesmicu I dosta zanimljivih igrica. Koncepcijski odrađena tako da deca kroz zabavu i crtanje i bojenje slika uče određeno slovo i sa mogućnošću da na prostoru koji je namenjen za to vežbaju pisanju istog. Povrh svega toga, pored svakog slova imaju i slike predmeta koji počinju na to slovo i da se taj predmet oboji, da se popuni u reči i slici to slovo koje fali, I da se dopune slova u reči koji sadrže to slovo koje je na toj strani.

Uz sve zanimljivosti, dobijate i cd koji sadrži razne zanimljivosti – igre, mozgalice za to slovo.

Domaći zadaci ne postoje, ali postoji priča o jednom zadatku. A otkud ćirilica, saznaćete iz pesmice na kraju.

Učenje slova, učenje azbuke
Učenje slova? Kada je vreme početi detetu govoriti o slovima, azbuci, …? Na ovo pitanje nema tačnog odgovora, neka deca već sa tri godine počinju da primećuju slova i postavljaju pitanja o njima, ali svakako upoznavanje sa slovima dete će imati svakako u predškolskom, a učenje slova nastavlja se i u prvom razredu osnovne škole.

Sve je više roditelja koji ne čekaju da njihova deca krenu u školu da bi naučila prva slova. Naravno,  ima i onih koji se vode devizom: “Neka bude dete što duže, a učiće kad bude moralo”.
Mi mislimo da ne možete poraniti s podučavanjem svoje dece, sve dok pratite njihov intelektualni i psiho-motorni razvoj. Treba ih podsticati na učenje i “učiti da uče” od malih nogu.
Dakle, slobodno učite svoju decu i pre nego što krenu u školu – slova, brojeve, oblike i sve ostalo što vam se učini da mogu da prihvate i nauče. Nećete im na taj način oduzeti detinjstvo niti uskratiti vreme za igru. Svaki trenutak koji provedu s vama u učenju kroz igru za njih je milion puta veći užitak od gledanja crtanog filma ili igranja igračkama. A o tome koliko je korisnije nećemo ni da govorimo… Naravno, ne treba ni preterivati.

Ali uz ovaj bukvar sa cd-om deca će em imati zanimaciju em učiti slova.

BUKVAR za igru i zabavu – Vanja Lalović

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BUKVAR za igru i zabavu – Vanja Lalović”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara
BANER 003c