BUDI SMIREN BIĆEŠ ZDRAV- Dr Ričard Šulc

Br. strana: 152
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 11,5×19,5 cm, latinica

Sadržaj:

BUDI SMIREN BIĆEŠ ZDRAV- Dr Ričard Šulc

Ova knjiga napisana za ljude koji su se upravo vratili od doktora ili iz bolnice i kojima je bilo rečeno da nešto nije u redu sa njima, kojima je potrebna hitna medicinska nega, dalji dijagnostički testovi, hirurški medicinski tretman, i slično.

Bez obzira kako ste došli u tu situaciju, sada ste tu. Zatečeni ste, zabrinuti, možda čak i uplašeni, ili još gore: lekari su vam rekli da je ostalo malo vremena, i da morate reagovati veoma brzo, danas, sutra ili već ove sedmice. Prva stvar koju želim da vam kažem jeste: „Smirite se, udahnite duboko i zastanite, jer znajte da niste sami!“

U ovoj knjizi ću vam objasniti zašto vi imate više vremena da donesete pravu od luku nego što su vam doktori dali. Takođe ću vam objasniti nekoliko medicinskih alternativa koje imate na raspolaganju, a koje vam doktori nisu rekli. I najbolje od svega, reći ću vam nešto više o tim alternativnim metodama lečenja i dati vam detalje i sredstva koji vam trebaju da biste došli do prirodnog izlečenja i poboljšanja vašeg zdravlja.

Dr Ričard Šulc jedan od vodećih svetskih stručnjaka na polju prirodne medicine. U životu dr Šulca svakoga dana ljudi dolaze u njegovu kliniku uspaničeni. Oni su upravo informisani od strane njihovih lekara da se desilo nešto strašno i da nema vremena za gubljenje. Ono što je gore od toga jeste ono što im njihovi lekari preporučuju.

Ako ste vi, ili neko od vaših bližnjih, došli u takvu situaciju, imate više opcija. Opcije koju nude vaši lekari, koje ni oni sami ne razumeju, donose strah, a bolje je i da ne znate o njima.

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0