BROJEVI KROZ IGRU – MOJA MAGIČNA TABLA

Br. strana: 20, sa magičnom tablom i olovkom
Povez : Tvrd, pun kolor
Format : 20,3×31,5 cm, ćirilica

Cena: 1.450,00 RSD
(Popust: 24 %)
Cena na sajtu:
1.100,00 RSDUšteda: 350,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

BROJEVI KROZ IGRU – MOJA MAGIČNA TABLA

KNJIGA SA TVRDIM, PLASTIFICIRANIM  STRANAMA i TABLA piši – briši i OLOVKU za pisanje po tabli.

Zlatna ribica Cica i njena dva drugara su odlučila da provedu dan plivajući u moru i  učeći brojeve. Pridruđi im se u avanturi i naučite da čitate i pišete na magičnoj tabli.

Ova praktična i edukativna knjiga ima za cilj da deca listajući knjigu nauče o životu u moru, njihovim stanovnicima i da kroz zabavu nauče brojeve od 1 do deset, da vide kako taj broj izgleda i kako se piše a istovremeno gledajući u knjizi da izbroje date predmete i taj broj napišu na tabli sa magičnom olovkom.

Deca ne mogu i ne moraju  iz prve da napišu broj. Imaju sliku i natis broja, i primer kako se  broj kako se piše i slovno i numerički.

Zahvaljujući magičnoj tabli piši – briši vaše dete može koliko mu je volja da piše i vežba potez ruke i ako pogreše mogu i da izbrišu. Brisanje table funkcioniše tako što jednostano povučete klizač ka desno i ona će biti obrisana i spremna za novo pisanje !(ima i šematski prikaz – slika kako se tabla briše)

Set sadrži tvrdokartoniranu slikovnicu, tablu piši – briši i olovku za pisanje po tabli.

Upoznaj se sa svetom životinja  i života u moru i uz tople i jednostavne ilustracije koje će ti pomoći da na lak i zabavan način usvojiš nove pojmove!

Kako te ribice izgledaju, avanture kapetana sa brodom koji je potonuo, koliko ima zastava na brodu, ribice i nihov život u moru, da li su velike, male. Naučite vaše dete da kroz gledanje i  listanje ovih prvih knjižica koje su urađene za njih – da mogu da ih uhvate ako su im uprljane rukice da ih možete obrisati i da im se ništa neće desiti. Zbog kartonskih, plastificiranih korica ne morate imati bojazan da će ih iscepati i oštetiti. Mogu slobodno da ih sami koriste i kroz zabavu uče o životinjama a istovremenu da pišu njihov naziv.

Pouka za roditelje:

Brojevi mogu da budu zabavni, samo ih treba tako predstaviti deci od malena. Pravi način da u tome uspete jeste da brojeve, koji su svuda oko nas, upotrebite u edukativne svrhe. Ovo nije uopšte teško, šta god da radite sa detetom u to možete uključiti i brojeve. Naravno, najbolje je kroz igru, listanje knjiga koje su primerene njihovom uzrastu. Deca tako neverovatno brzo uče dok se igraju sa takvim knjigama i istovremeno pamte.

BROJEVI KROZ IGRU – MOJA MAGIČNA TABLA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BROJEVI KROZ IGRU – MOJA MAGIČNA TABLA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara