BRAČNI BRODOLOM – Miroslav Plzak

Br. strana: 150
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 14,5×20,5 cm, latinica

Cena: 440,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
352,00 RSDUšteda: 88,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

BRAČNI BRODOLOM – Miroslav Plzak

BRAČNI BRODOLOM – Sve o bračnim krizama i spasavanju braka.

Svaki brak ponekad može da se nađe u prividno bezizlaznoj situaciji. Međutim, do razvoda ne mora da dođe pod uslovom da smo u stanju da joj se suprotstavimo. U konfliktu razum stupa u pozadinu i glavnu reč vode strasti. Iskusni bračni terapeut nudi praktične savete kako da izađemo iz slepe ulice, kako da lečimo poremećeni odnos i kako da se ponašamo posle izlaska iz krize.Ova knjiga nije smao za one koji već imaju bračne probleme. Ovde mogu naći gomilu korisnih saveta i oni kojima je stalo da imaju uspešan brak i da izbegnu konflikte.
Model odnosa među partnerima, usvojen od roditelja, više nije dovoljan da se sačuvaju odnosi u savremenom braku. To otežava brz životni tempo, režim rada koji porodicu okuplja tek uveče, ali i mogućnost da se SMS porukom stigne do skrivenih kutaka nečijeg srca, ili ustalasaju davno potisnuta osećanja… Postavlja se pitanje kako odoleti nametnutoj, prividnoj slobodi i izazovima skoro celodnevne razdvojenosti, uz opasnosti “tajne” komunikacije.

Brak podrazumeva zajednicu dvoje emotivno zrelih, emocionalno stabilnih ljudi, koji su odlučili da žive zajedno. Nažalost, živimo u vremenu u kojem je sve relativizovano,  moglo bi se reći da živimo u teroru relativizacije. Sve je dovedeno pod sumnju, po onom našem: «Može da bude, ali ne mora da znači». To odslikava našu stvarnost.

BRAČNI BRODOLOM – Miroslav Plzak

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BRAČNI BRODOLOM – Miroslav Plzak”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0