Božija apoteka- BOLESTI ZGLOBOVA, VIRUSNE BOLESTI I PREHLADE

Br. strana: 79
Povez : Mek
Format : 14,5×20,5 cm, ćirilica
Edicija : Božija apoteka

Sadržaj:

Božija apoteka- BOLESTI ZGLOBOVA, VIRUSNE BOLESTI I PREHLADE

Serija brošura-knjiga, koje su ujedinjene pod zajedničkim nazivom `Božija Apoteka`, unikatna je po svojoj kompaknosti i praktičnoj koristi. U njoj su kratko i jasno dati opisi bolesti i njihovi simptomi, načini pripremanja lekova od prirodnih namirnica, dat je prilično opširan spisak prostih i dostupnih recepata tradicionalne narodne medicine, ukazano je na pobočne pojave kod primene lečenja travama, plodovima i korenjem. Jeromonah Jakov iz manastira Svetog Jovana, sa blagoslovom ruskog patrijarha, otkriva riznicu dugo čuvanih manastirskih lekova za dobro zdravlje.

Artritis u bukvalnom prevodu znači upala zglobova i može zahvatiti zglobove u bilo kom delu tela. Reč je o vrlo kompleksnoj bolesti pa potraga za pravim lekom može biti dugotrajna. Međutim, da biste ga lečili ne morate koristiti lekove, koji mogu imati ozbiljne nuspojave.

U knjizi naći ćete recepte, sastojke i upute kako možete sami pripremiti potpuno prirodan recept za ove bolesti i kako ih primeniti.

Virusne infekcije kod dece i odraslih spadaju u najčešće sezonske bolesti. Sa dolaskom kišnih i nešto hladnijih jesenjih dana ,moramo se spremiti za sezonske prehlade  i dosta proraditi na jačanju imuniteta. U knjizi ćete naći  predloge kako se zaštititi i izlečiti.

Iz sadržaja knjige  Božija apoteka- BOLESTI ZGLOBOVA, VIRUSNE BOLESTI I PREHLADE :

A) Bolesti zglobova

-Metode lečenja zglobova

-Artritis

-Poliartritisi

-Artroza

-Reumatizam

-Podagra

-Burzitis

-Upla planetarne fascije( Plantarni fasciitis)

B) VIRUSNE BOLESTI I PREHLADE

– Angina

-Hronična upala krajnika

-Laringitis

-Faringitis

-Grip

-Prehlada, virusno-infekcijske bolesti

-Rinitis

-Polipi u nosu ( sinuzit)

-Upala krajnika ( Adenoidi)

– Geniantritis

Knjige iz iste edicije:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0