BERLITZ DELUX ŠPANSKI

Br. strana:
Povez: Kutija
Format: 21×30 cm, latinica

Sadržaj:

BERLITZ DELUX ŠPANSKI  – Kada je reč o učenju jezika, Berlic je ime od najvećeg poverenja. Sa Berlicom su milioni ljudi naučili strane jezike. Najbolji kursevi za samostalno učenje bilo da jezik učite prvi put ili želite da obnovite i unapredite svoje znanje.

Stručnjaci iz škole Berlic pripremili su najbolji kurs učenja stranog jezika za vas. U ovom DELUKS PAKOVANJU imate sve što vam je potrebno da izuzetno uspešno ovladate španskim jezikom.

BERLITZ DELUX ŠPANSKI  u kompletu sadrži :
Dve bogato ilustrovane knjige za samostalno učenje, dva priručnika za gramatiku i učenje glagola i šest CD-a + dodatni materijal 1 i 2.

Uz najbolji početni i srednji kurs za samostalno učenje već od prve lekcije ćete govoriti španski sa sigurnošcu. Steknite samopouzdanje koristeći izvrsne, bogato ilustrovane knjige i CD-e. Vežbajte i utvrdite ono što ste naučili slušajući CD kod kuće ili dok putujete. Tokom mnogih godina, zapravo kroz čitava stoleća, jedini način učenja stranog jezika bilo je ponavljanje uz naporna gramatička vežbanja. Savremena istraživanja pokazuju da se znanja najbolje usvajaju kada ste uključeni u pravu svakodnevnu komunikaciju. Berlic Delux omogućava upravo takav način samostalnog učenja koji možete da prilagodite sopstvenom rasporedu i tempu.

Knjige iz iste edicije:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0