BERLITZ DELUX ENGLESKI

Br. strana:
Povez: Kutija
Format: 21×30 cm, latinica

Cena: 8.990,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
7.190,00 RSDUšteda: 1.800,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

BERLITZ DELUX ENGLESKI

Kada je reč o učenju jezika, Berlic je ime od najvećeg poverenja. Sa Berlicom su milioni ljudi naučili strane jezike. Najbolji kursevi za samostalno učenje bilo da jezik učite prvi put ili želite da obnovite i unapredite svoje znanje.

Stručnjaci iz škole Berlic pripremili su najbolji kurs učenja stranog jezika za vas. U ovom DELUKS PAKOVANJU imate sve što vam je potrebno da izuzetno uspešno ovladate engleskim jezikom.

BERLITZ DELUX ENGLESKI  u kompletu sadrži :
Dve bogato ilustrovane knjige za samostalno učenje, dva priručnika za gramatiku i učenje glagola i šest CD-a + dodatni materijal 1 i 2.

Uz najbolji početni i srednji kurs za samostalno učenje već od prve lekcije ćete govoriti engleski sa sigurnošcu. Steknite samopouzdanje koristeći izvrsne, bogato ilustrovane knjige i CD-e. Vežbajte i utvrdite ono što ste naučili slušajući CD kod kuće ili dok putujete. Tokom mnogih godina, zapravo kroz čitava stoleća, jedini način učenja stranog jezika bilo je ponavljanje uz naporna gramatička vežbanja.

Savremena istraživanja pokazuju da se znanja najbolje usvajaju kada ste uključeni u pravu svakodnevnu komunikaciju. Berlic Delux omogućava upravo takav način samostalnog učenja koji možete da prilagodite sopstvenom rasporedu i tempu.

ZAŠTO JE BERLITZ METOD TRAŽEN OD 1878. GODINE?

Zato što je berlitz metod dokazan i inovativan.

Zato što su naši predavači profesionalno obučeni.

Zato što uvek pratimo napredak svakog polaznika.

DOKAZAN I INOVATIVAN

Kako izgleda vaš idealan kurs jezika? Kakav bi trebalo da bude? Interesantan, raznovrstan i iznad svega: efektivan! Sa jedinstvenim metodom Berlitz obuka jezika vam garantuje brzo usavršavanje konverzacije i veština potrebnih za uspešnu komunikaciju.
Berlitz Metod je izgradio svoj put još pre 140 godina, a sa inovacijama nastavlja i danas, uključujući nove tehnike i tehnologije u nastavu.

BERLITZ DELUX ENGLESKI

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “BERLITZ DELUX ENGLESKI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik
0