BAJAGA I INSTRUKTORI- Mirko Jakovljević

Br. strana: 126, crno-bele slike
Povez : Mek
Format : 11×17 cm, latinica
Edicija : yu rock legende
Oblast : Biografije, Publicistika

Sadržaj:

BAJAGA I INSTRUKTORI- Mirko Jakovljević

Mirko Jakovljević nesmanjenim žarom i emocijama povezuje u jednom „cugu“ kompletnu fazu karijere Bajage i njegovog orkestra, prenoseći relavantne istorijske činjenice i fakte kao dokaz vremena…

Gledano iz današnjeg vremena kada je je bend Instruktori na čelu sa Momčilom Bajagićem Bajagom postao institucija ova knjiga ima posebnu draž: Obuhvata i prenosi neke detalje sa njihovog početka – od nastanka, prvih koncerata do izdavaljenje prvog albuma: Pozitivna geografija. Slede koncerti I onda… čuveni album: Sa druge starne jastuka. Pročitaćete detalje o nastanku tog albuma, kako jastuk ima dve strane , koncertni aduti I onda dolaze : Jahači magle.

Kako su postali ljubitelji egzotike, odlazak sjajnog Dejana Cukića, Koncert u Temišvaru, …. I još mnoštvo detalja koje su ostali po strani.

Prvi put u jednoj knjizi, intimne i životne pripovesti o njihovim usponima i padovima, dečačkim snovima, potonjoj slavi i uspesima, životnim prekretnicama i nedoumicama, priznanjima i zajedljivim osporavanjima malograđanske čaršije.

Knjige iz iste edicije:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0