52 OMILJENE BAJKE- grupa autora

Br. strana: 216
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 21,5×30 cm, ćirilica
Izdavač : Trio

Sadržaj:

52 OMILJENE BAJKE- grupa autora

Ova luksuzno opremljena knjiga pravi je kovčeg sa blagom da razveseli svako dete! U njemu se nalazi 52 najlepše i najpoznatije priče i bajke. Na osnovu nadaleko poznatih verzija bajki, koje su prigrlile mnoge generacije mladih i starih čitalaca, ovaj izbor priča, ispričan na jednostavan i živahan način, prilagođen je iskustvu i ukusu najmlađih. Šarene, kolorne ilustracije pomažu u prenošenju istih i podstiču dečiju maštu.

Dajući deci po jednu priču svake sedmice u toku godine, nalazimo ih kao najpouzdanijeg pratioca u uzbudljivoj avanturi čitanja. Zabavi i uzbuđenju zaista nije kraj sa 52 priče i bajke. Pored standardnih bajki : Pepeljuge, Aladinova čarobna lama, Snežana i 7 patuljaka, Pinokio, Mačak u čizmama, Lepotica i zver, Ivica i Marica, Tri praseta, Petar Pan, Robin Hud, Palčica, Princeza na zrnu graška, Zlatokosa, Sinbad moreplovac, Hrabri krojač, Alisa u zemlji čuda i ostalih poznatih naći ćete i bajke poput: Toma palčić, Pedja i vuk, Srećni princ, Carev slavuj, Velika palčinka, Tri želje, Obućar i patuljci, Čarobni ćup, Keksić, Kralj Mida,….
Na kraju knjige imaju I likovi iz bajki ( slike ) gde će dete moći da poveže sa bajkom koju je čitao ili zahvaljujući likovima da potrži određenu bajku i sa nestrpljenjem da pročita.

Knjige od istog autora:

Knjige iz iste oblasti:

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0