veselaknjiga
Kategorija: Proizvodi » 01. Domaći pisci » 120 PITANJA 120 ODGOVORA – Vladeta Jerotić

120 PITANJA 120 ODGOVORA – Vladeta Jerotić

Br. strana: 347
Povez : Tvrd, prošiveno
Format : 12×20,5 cm, ćirilica

Cena: 1.045,00 RSD
(Popust: 14 %)
Cena na sajtu:
900,00 RSDUšteda: 145,00 RSD1

Sadržaj:

120 PITANJA 120 ODGOVORA – Vladeta Jerotić

Decenijama odgovarajući na brojna pitanja na tribinama širom naših krajeva, Jerotić je razrešavao mnoge lične, bolne i preznačajne preokupacije svojih vernih čitaoca.

Knjiga 120 PITANJA 120 ODGOVORA- Vladeta Jerotić iz hrišćanske psihoterapeutske prakse rezultat je odabira najinteresantnijih izrečenih pitanja i savremenih (a ne tadašnjih) Jerotićevih odgovora na njih ali i najbolji pregled Jerotićevog celokupnog rada podeljenog u poglavlja: Psihologija, psihoterapija, Bogoslovlje (teologija), Između psihologije i bogoslovlja, Hrišćanstvo, Srbi, srpski narod i Antropologija.
Vladeta Jerotić važio je za jednog od najmudrijih srpskih intelektualaca i mislilaca. Iza sebe je ostavio mnoge zanimljive i pametne misli, koje je objavljivao u svojim knjigama ali i izgovarao u emisijama gde je učestvovao. Evo nekih od mnogobrojnih mudrosti Vladete Jerotića:

O veri

“!Duhovnost nije kao žvakaća guma koja ostaje godinama u ustima, već je najlepša poslastica koja se mora progutati da bi iznutra delovala”

O odgajanju dece

“Dete do kraja treće godine je upijajući um, kao sunđer je. Koliko bi samo trebalo da se otac i majka tada vole najviše! I da tako bude do pete godine, pa posle neka bude malo i prepirki, ali prvih tri do pet godina, i zbog deteta i zbog sebe, da dete vidi, upije ljubav oca i majke. Ostaće skript, pa će tražiti u svome braku da ponove ono što su doživeli prvih tri do pet godina, i dobro i loše!”

120 PITANJA 120 ODGOVORA – Vladeta Jerotić

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “120 PITANJA 120 ODGOVORA – Vladeta Jerotić”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara