12 KORAKA DO SIROVE HRANE- Viktorija Butenko

Br. strana: 258
Povez : Mek
Format : 14×21 cm, latinica

Sadržaj:

U poslednjih desetak godina Viktorija Butenko je uvela potpuno nov pristup ishrani i postala pravi guru „žive“ hrane. U ovom dopunjenom izdanju  knjige 12 KORAKA DO SIROVE HRANE- Viktorija Butenko ,  autorka naglašava mnoge prednosti sirove ishrane. Navodeći najnovija naučna istraživanja, ona pomaže čitaocu da prevaziđe „zavisnost od kuvane hrane“, kroz fizičke, psihičke i duhovne faze životnog stila sirove ishrane.

Butenko takođe pokriva praktične aspekte, nudeći pomoćne savete i višestruke strategije za formiranje i usvajanje novih zdravih navika. Njeno znanje stručnjaka kombinovano sa stilom koji osvaja čitaoca čini knjigu 12 koraka do sirove ishrane korisnom kako onima koji su sezonski na sirovoj ishrani, tako i onima koji se interesuju za zdraviji život, žele biti vitalniji, srećniji i uspešniji.

Na njena istraživanja navelo ju je teško zdravstveno stanje njene porodice. Naime, njen suprug je patio od bolesti štitne žlezde i teškog artritisa, kćer od astme, a sin – od dijabetesa tipa 1. Sama Viktorija je imala prekomernu telesnu težinu i srčanu aritmiju. Vođena željom za ozdravljenjem od bolesti i tegoba koje su godinama mučile nju i članove njene porodice, Victoria Boutenko se upustila u isprobavanje raznih načina lečenja. Nakon niza neuspelih pokušaja odlučila se za radikalnu promenu načina ishrane i prelazak isključivo na sirovu hranu. Taj je pristup brzo urodio plodom…

Knjige iz iste oblasti:

Izbornik

Vesela knjiga Email

Vesela knjiga Viber

WhatsUp

Facebook messinger

0