100 PROZORČIĆA – FARMA

Br. strana: 8
Povez : Tvrd
Format : 25×28 cm, ćirilica
Edicija : knjige sa prozorčićima

Cena: 1.390,00 RSD
(Popust: 20 %)
Cena na sajtu:
1.110,00 RSDUšteda: 280,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

100 PROZORČIĆA – FARMA

Čudesna knjiga: Zaviri u svet FARME sa 100 prozorčića koji se otvaraju, sa tekstom ispod pomoći će mališanima biti lako  da nauče i saznaju o životu na selu i farmi.

Kako je knjiga urađena i predstavljena možete pogledati video klip na kraju sadržaja knjige.

Mališani će satima uživati dok budu otvarali prozorčiće u knjizi i učiti pojmove i šta treba da nauče o životu na selu i farmi. Oblast kou ste otvorili i čiji su prozorčić otvorili, naučiće i saznati o životu na selu, o sitnim i krupnim životinjama, o kućnim ljubimcima: psima i mačkama, o voću i povrću, o životu na livadi i u bari i mašinama i altakama koje se koriste na farmi i šta je interesantno za nju.

Sa autentičnim crtežima koje je uradila  Ana Kazalis.

Dečije knjige sa kartonskim koricama o životu na selu, životinjama koje tu žive i radovima na farmi.

A u ovoj kartonskoj knjizi za najmlađe farma i selo su prikazane sa autentičnim slikama. Kako te životinje izgledaju, koje su boje, šta je karakteristično na njima i da li su velike, male.

Kolor, prelepe, originalne slike i plastificirane strane prilagođeno najmlađoj deci da se sa njima igraju i kroz zabavu upoznaju životinjama koji žive i obitavaju na farmi: Krava; ovca; konj; bik; svinje; ali i sitne životinje: Kokoška; petao; ćuran; zec; Golub… .

Zbog kartonskih, plastificiranih korica ne morate imati bojazan da će ih iscepati i oštetiti. Mogu slobodno da ih sami koriste i kroz zabavu uče, listaju i igraju se.

Kako se odvija dan i kako ide običan dan na farmi i na selu? Saznaj u ovoj kartonsko- plastificiranoj knjizi.

Na svakoj strani knjige imaju aktivnosti koje se dešavaju na farmi: Šta rade u štali gde konji, magarci, bikovi, koze i druge krupne životinje ,  šta rade i šta je ineresantno za psa I mačku, kako se odvija svet i život na livadi i bari: Kako se ponaša guska i šta je interesantno za nju, patku, ali i za puža, leptura, vilinog konjica , miša na livadi, mravi…

Farmeri moraju da vode računa i o njivama gde sade i seju baštu proizvode: Kukuruz, pšenicu i druge culture kao i voće i povrće. Zahvaljujući traktorima i plugovima i dugim mašinama i korisnim alatkama  farmeri oru njive i pripremaju za setvu i održavaju farmu.

100 PROZORČIĆA – FARMA

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige iz iste edicije:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “100 PROZORČIĆA – FARMA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izbornik

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara