SKROZ LUSI (1-4)-Keli Mekejn- I kolo

 

Povez: tvrd

Br.strana:

Format: 13,5x20,5cm

 

Cena: 660,00 din preko sajta:  550,00 din po naslovu

        

                     Naslovi I kola:

         1. Skroz Lusi- LUDA MODNA REVIJA

         2. Skroz Lusi- ZVEZDE LETA

         3. Skroz Lusi- NAJBOLJE DRUGARICE ZAUVEK

         4. Skroz Lusi- PLANETARNA MODA

      

1.LUDA MODNA REVIJA (174 strana)

Sadržaj: Evo me opet ja Lusi Dzesika Hartli stižem sa novim novostima! Moj život samo što nije postao zabavan,sa velikim Z i uzbudljiv,sa velikim U. Sve će se to desiti zato što spremam modnu reviju u dobrotvorne svrhe! Da Vam kažem:biće mega glamurozna.To će biti prvi koraci na mom putu ka tome da ispunim svoju ambiciju i postanem prava, pravcata modna kreatorka.E, još fantastičnije od toga je to što će moja tajna simpatija biti jedan od manekena!

2.ZVEZDE LETA (174 strana)

Sadržaj: Ćao! Ovo sam ja, Lusi Džesika Hartli, spremna za najbolje letovanje na svetu.Uronite u zabavnu avanturu tek postale tinejdžerke Lusi Džesike Hartli, koja u ovoj knjizi prava kraljica plesa.Saznajte njene letnje tajne i upoznajte jednog...hmm...zgodnog surfera koji podiže, onako vrelu, letnju temperaturu!

3.NAJBOLJE DRUGARICE ZAUVEK (190 strana)

Sadržaj: Evo me opet ja Lusi Dzesika Hartli stižem sa novim novostima! Odlučila sam da dosadnu školsku žurku pretvorim u super-stilizovanu igranku, baš one koje se prave za matursko veče. Džuls i ilda moje NDZ pomažu mi da organizujem takmičenje za Kraljicu i Kralja večeri.Biće ka na balu a ja ću da sama sašijem sebi božanstvenu haljinu za tu priliku. Krenite u nove avanture sa modnom caricom.Da li će prevrtljivi učenici i strogi nastavnik uspeti da joj pokvare savršeno osmišljenu igranku?

4.PLANETARNA MODA (180 strana)

Sadržaj: Evo me opet ja Lusi Dzesika Hartli stižem sa novim preobražajem!Desilo se nešto toliko zabavno da čak sumnjam da ćete mi poverovati.Neka se čuju bubnjevi..Evo:Imam sjajan ekološki projekat sa Džuls I Tildom-nas tri ćemo skroz preurediti Tildinu sobu I pretvoriti je od užasnog košmara u fenomenalno devojačko gnezdo.Tilda je toliko oduševljena ovom idejom da je naš projekat prijavila za svoju omiljenu emisiju : ,, Napred zeleni”.

Krenite u nove ekološke avanture sa modnom caricom Lusi Džesikom Hartli.Saznajte kako su joj se na tom putu ka savršenom izgledu isprečile neprilike sa tatom i nevolje sa kreacijama i šminkom.

 

                Od istog autora:

SKROZ LUSI (1-4)-Keli Mekejn- II kolo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google maps

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr. Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com