SKROZ LUSI (1-4)-Keli Mekejn- II kolo

Povez: tvrd

Br.strana:

Format: 13,5x20,5 cm

 

Cena: 660,00 din preko sajta:  550,00 din po naslovu

                   Naslovi II kola:

         1. Skroz Lusi- ŠKOLA STILA

         2. Skroz Lusi- SAVRŠENA FOTKICA

         3. Skroz Lusi- ZVEZDA FILMA

         4. Skroz Lusi- MODNA FANTAZIJA

 

1.Skroz Lusi- ŠKOLA STILA (190 strana)

Sadržaj:    Hej devojke! Evo me opet, ja Lusi Džesika Hartli stižem sa novom tajnovitom tajnom! Organizujem Školu stila da bih naučila drugarice kako pravilno da se šminkaju i kako da uklope garderobu i modne detalje! Biće taaaako kul! Moram da krenem da nađem članove za svoj tajanstveni klub! Držim palčeve da gospodin Kejn ne sazna šta smeram - inače ću biti u velikoj nevolji. Ćaoooo!

Čitajte luckaste ispovesti skoro-tinejdžerke Lusi o prestrogim nastavnicima, svadljivim drugaricama i modnim neuspesima i sve to ispričano njemim jednostavnim stilom prave modne carice.

2.Skroz Lusi- SAVRŠENA FOTKICA (192 strane)

Sadržaj:  Evo nam ponovo Lusi Džesika Hartli koja stiže sa najnovijim fantastičnim vestima! Pogodite šta se desilo! Ja, baš ja, zadužena sam za modne stranice u našem novom školskom časopisu - jupiii-jeee! Pre svega moram da organizujem modno snimanje, da pronađem manekene i da osmislim njihov izgled. Zar to nije feno-meno-menalmno? Poželite mi sreću!

Čitajte luckaste ispovesti skoro-tinejdžerke Lusi o rođendanskoj žurci iznenađenja, modnom snimanju i čudnom ponašanju dečaka. Ova knjiga nateraće vas da se naglas smejete!

3.Skroz Lusi- ZVEZDA FILMA (174 strane)                                                                                                                                                                      Sadržaj:   Hej devojke! Evo me opet, ja Lusi stižem sa neverovatno uzbudljivim događajem koji moram da vam ispričam! U mom gradu se snima film i ja sam se prijavila na audicija za jednu od uloga! Zar to nije skroz kul! Ovog časa moram da počnem da smišljam svoj izgled koji će učiniti da me odmah zapaze na platnu - držite mi palčeve da me predivni glumac Danijel Blejk takođe primeti.Zavrteće vam se u glavi od dogodovština skoro-pa-tinejdžerke, Lusi - od njenih problema sa zahtevnim režiserom, katastrofalnim kostimom i drugaricama koje su zaslepljene slavom. Smejale smo se do suza, kažu devojčice.

4.Skroz Lusi- MODNA FANTAZIJA (176 strana)                                                                                                                                                               Sadržaj:   Ćao! Ja sam Lusi a ovo je moj skroz tajni dnevnik. Pssst. Pogodite šta se desilo! Moj omiljeni časopisorganizovao je takmičenje za najbolju modnu kreaciju i ja ću se siiiiiigurno prijaviti! moja životna želja je da postanem prava, pravcata modna kreatorka, a ovo je možda moja prilika da počnem da ispunjavam taj san. Pored toga, zauzeta sam planiranjem kako da privučem pažnju jednog preslatkog dečaka kojeg sam videla u parku. Odoh - toliko toga treba da uradim! Pročitajte sve o buntovništvu, saznanjima i problemima skoro-pa-tinejdžerke Lusi. Saznajte sve o tome kako su joj drugarice, dečko, pas i tata stali na put ka ostvarenju velikih snova. Urnebesno smešno, kažu devojčice!

                  Od istog autora:

SKROZ LUSI (1-4)-Keli Mekejn- I kolo

          

Google maps

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr. Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com