MALI PRINC(za devojčice)

br.strana: 96

povez: mek

format: 10x21 cm

 

Cena: 150,00 din

 

Sadržaj:

“Mali princ” Antoana de Sent Egziperija je klasik koji se prenosi s generacije na generaciju, još od davne 1943. godine kada je prvi put izdat. Ova naizgled dečija priča mnogo je više od knjige za decu, “Mali princ” je lekcija o životu. Danas vam nećemo prepričavati, niti govoriti o bilo kom segmentu ovog obimom nevelikog dela, danas ćemo vam predočiti razloge zašto svako mora bar jednom u životu da pročita “Malog princa”!

“Mali princ” je svevremena priča, jer se tiče detinjstva, mašte i neminovnosti odrastanja. Pilot u ovoj priči gubi vezu sa tim delom sebe i bila mu je potrebna avionska nesreća, boravak u pustinji i malo vremena sa malim princom kako bi ga povratio. Ako budete čitali ovu knjigu u zrelijem dobu, nikada nećete pomisliti da je napisana za decu i svaki put ćete pronaći neku novu pouku.

Životne lekcije - Ova knjiga je prepuna životnih lekcija, možemo čak reći da je svojevrsna obavezna životna lektira. Pomoću nje možete mnogo naučiti o ljubavi i smehu, saosećanju i prijateljstvu.

Briga o drugima - Jedan deo “Malog princa” koji svima privuče pažnju jeste deo sa ružom. Mali princ se brinuo najbolje što je mogao o veoma zahtevnoj ruži, ali je iz svega toga naučio velike lekcije. Naučio je da: “Vreme koje si uložio oko svoje ruže čini tu ružu tako dragocenom.” Primenite ovo na svoj sopstveni život i videćete koliko imate dragocenih stvari u njemu.

      Od istog autora:  

  MALI PRINC(za dečake)

 

   

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com