IGRA ŽIVOTA I KAKO JE IGRATI- Florens Skovel Sin

Povez: mek

Br.strana: 100

Format: 12x21cm

 

Cena: 550,00 din

 

Sadržaj:

Budite preobraženi preporodom svoga uma, poruka je IGRE ŽIVOTA, "čudotvorne knjige" koja je neizmerno zadužila na hiljade ljudi, jer ih je naučila da život nije borba, već igra, igra davanja i primanja. Sve što čovek kaže ili učini, vratiće mu se; ono što daje, to će i dobiti. Ako daje ljubav, dobiće ljubav; ako daje mržnju, mržnju će i dobiti; ako laže, i njega će lagati.


IGRA ŽIVOTA kao da anticipira velike hitove devedesetih: Marfijevu „Moć podsvesti" i „Buđenje" Antoni de Mela. Ona nas uči da je naša sposobnost imaginacije od najvećeg značaja u igri života. Ono što čovek zamišlja, pre ili kasnije se ostvaruje. Ako smo sposobni da zamišljamo samo dobro, tada unosimo u svoj život „svaku opravdanu želju svoga srca" - zdravlje, blagostanje, ljubav, prijatelje, najviše samoostvarenje.
Strah je čovekov jedini neprijatelj - on je vera u zlo, umesto u dobro. Predmet igre života je da jasno vidimo sopstveno dobro i izbrišemo sve mentalne slike zla. Strah i sumnju moramo zameniti verom i ljubavlju. Hrabrost nosi u sebi genijalnost i magiju. Sva bolest i nesreća potiču od narušavanja zakona ljubavi. Naš ,,ego" jedan je od glavnih neprijatelja koje treba prevazići, jer ova planeta počinje da se inicira u ljubavi. Ljubav i dobra volja uklanjaju sve prepreke na našem putu. Kada čovek može da „poželi a ne brine", sve želje će mu se ispuniti. Jer, čoveku je data moć da svoje nebo spusti na svoju zemlju, i to je cilj igre života.
Moramo se držati svoje vizije i tražiti njeno ostvarenje kao da se već ostvarila. Ova inspirativna knjiga pokazuje nam kako svako od nas može da promeni svoje stanje i životne okolnosti - dovoljno je samo da dugoročno obrati pažnju na svoje misli, osećanja i na ono što govori...

  

                    O d   i s t o g   a u t o r a :

   

TAJNA VRATA USPEHA- Florens Skovel Sin

 

 

 

 

Google maps

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr. Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com