Knjižara Vesela Knjiga prisutna je u kako bi rekli u ,,svetu knjiga" punu 21 godinu. Pod ovim nazivom radimo zadnjih šest godina i ako se možemo malo pohvaliti da 2016 godine smo obeležili 20 godina rada sa knjigom. Trebalo je, a nadamo se da smo i uspeli u tome pri pokretanju cele ideje oko ovog sajta i distribucije knjiga pokriti nekoliko aspekata interesovanja: profesionalni, edukativni, umetnički… onda nije teško zaključiti da itekako imamo šta da ponudimo čitalačkoj publici.Naša namera je da knjigu učinimo interesantnom, zanimljivom i pristupačnom za svačiji ukus i džep.

U zbirci izdanja možete pronaći opšte enciklopedije za sve uzraste, brojne dečje knjige, istorijske knjige,knjige o arhitekturi,slikarstvu,rečnike, knjige o zdravlju, kulturi, kulinarstvu,priručnike, brojne romane svih žanrova i još mnogo toga …

Vesela knjiga se nalazi u Valjevu, u ulici Dr.Pantića br.156. Tel.064/120-63-98, mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com