Knjige predstavljene na sajtu možete kupiti:

 

1.Narudžbinom preko e-maila - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (gde će te ostaviti Vase podatke-ime,prezime,poštanski broj mesta i obavezno kontakt telefon kao i kojom poštom želite dostavu-običnom ili brzom poštom)
2.Knjige možete naruciti i pozivom na naš broj telefona 064/120-63-98
3.Putem SMS-a:
       -Ako želite da poručite knjige putem SMS poruke, pošaljite na broj 064/120-63-98 sledeće podatke:
Ime i prezime,tačnu adresu,poštanski broj mesta, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada,kao i KOJOM poštom želite da Vam dostavimo knjigu(e).

4.Putem Vibera:
        -Ako želite da poručite knjige putem Vibera, pošaljite besplatnu poruku na broj 065/220 63 98 sa sledećim podacima:

Ime i prezime,tačnu adresu,poštanski broj mesta, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada,kao i KOJOM poštom želite da Vam dostavimo knjigu(e).

(U svim navedenim slučajevima knjige stižu na Vašu adresu. Za slanje knjiga koristimo usluge Royal Expresa(gde je poštarina 200,00 din) ili PTT Srbije(gde je poštarina oko 170,00 din- i varira od količine knjiga i težine). Isporuka se vrši na kućnu adresu a rok isporuke knjiga je od 2 do 5 radnih dana od dana prijama narudžbenice. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da  utiče.                                                                                                                                           

Sve knjige plaćate prilikom preuzimanja i na celokupan iznos vaše narudžbine dodajte određen iznos za troškove isporuke knjiga(u zavisnosti da li želite običnom poštom ili Royal Exspress. ).

Za narudžbine van Srbije transakcija se može izvršiti preko Western Union ili MoneyGram.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com