Odlomci ISTORIJE SRBA- Miloš S.Milojević

Br.strana: 416, sa dodatkom kolorne karte

Povez: mek

Format: 14x 20,5 cm, ćirilica

 

Pogled u knjigu:  Prelistaj: List 1

                                       

 

Cena: 650,00 din

 

Sadržaj:

Miloš S. Milojević – Odlomci istorije Srba i srbskih – jugoslovenskih – zemalja u Turskoj i Austriji.

Miloš S. Milojević jedan je od najznačajnijih istoričara srbskih koji je uspeo da iz najpouzdanijih istorijskih izvora utvrdi i zapiše pravu istoriju srbstva, srbskih zemalja, kulture, jezika, palih gradova, porekla, verovanja i ostalih bitnih činjenica koje su vekovima unazad od strane večnih neprijatelja uspešno obrtane, okretane, skrivane, silovane i unakažavane.

Ova knjiga koju vam sa zadovoljstvom predstavljam štampana je 124 godina posle prvog izdanja iz 1872 g. Ipak ovo je jedna od najvrednijih istorijskih knjiga za srbski rod jer se ne oslanja na berlinsku školu koja odiše mržnjom i falsifikatorstvom prema srbima i njihovoj istinskoj istoriji. Inače kako to uglavnom i biva u okupiranim zemljama, cela građa za knjige g. Milojevića nestala je bez traga iz zgrade prvostepenog suda u Beogradu. Poznavaoci njegovog rada govore o čak 17 kovčega dragocenog materijala, dokumenata, pisama i ostalog.

Tako ne čudi ni činjenica da je ova knjiga najzabranjivanija knjiga u istoriji pisane reči. Zabranjivali su je svi počev od austrougarskih sluga pa do komunističkih dželata.

                            O d   i s t o g   a u t o r a :

 

 

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com