Preporučujemo

Cena: 650,00 din

Pročitajte više

Cena: 699,00 din

Pročitajte više

Cena: 570,00 din

Pročitajte više

Cena: 340,00 din

Pročitajte više

Cena: 470,00 din

Pročitajte više

Cena: 400,00 din

Pročitajte više

Politika privatnosti

Knjižara,, Vesela knjiga” obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza tj. za slanje poručenih knjiga. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i koristimo ih isključivo za slanje naručene porudžbine.

Knjižara ,,Vesela knjiga” odgovorna je za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci Kupca poznati su samo knjižari ,,Vesela knjiga” i to nas obvezuje da ih koristimo samo u svrhu izvršenja ugovornih obaveza prodaje- oko slanja i isporuke porudžbine.

Prilikom porudžbine ( sms-om, viberom ili mejlom ) Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

• Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
• Radi obrađivanja Vaših porudžbina;

Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com