LEDENO DOBA (Ice Age)- Nastanak krda!

Povez: mek

Br.strana: 32

Format: 26,5 x23,5 cm, latinica

 

Pogled u knjigu:    Prelistaj: List 1

                                           Prelistaj: List 2

                                           Prelistaj: List 3

 

Cena:   a) 2300,00 din i BESPLATNA DOSTAVA

             b) 2100,00 din I Vi snosite troškove dostave

              Sadržaj:                                                                                                                                                                                                                             Da li ste čuli novosti?? Sid, Meni i njegovo krdo junaka na temperaturama ispod nule SE VRAĆAJU ! Naši epski avanturisti već su bile odlične bebisiterke, suočili se sa dinosaurusima, borili se sa gusarima i prolazili kontinente, ali čeka ih najveći izazov do sada.

Kako je Skret zbog svoje opsesije žirovima dospeo u kosmos, slučajno je izazavao da se ogromni asteroid zakovitla baš u pravcu njegove rodne planete.Krdo mora da smisli kako da promeni kurs asteroida pre nego što on pogodi i zauvek uništi njegov dom.

Pročitaj sve o svojim omiljenim likovima iz ledenog doba.Počevši od Skreta i njegovih ludorija sa žirovima pa sve do Menija i njegove mamutske porodice.

 Zatim iskoristi svoj mobini telefon da bi video omiljene junake na temperaturama ispod nule u potpuno novom svetu i oživi krdo pomoću besplatne prateće aplikacije !

   9 interaktivnih doživljaja uključuju:

-  Povedi jednog od svojih omiljenih junaka na temperaturama ispod nule u šetnju ! Učini da Dijego skoči ili gledaj kako trapavi Sid pada...Upravljaj Skretovim svemirskim brodom...Poziraj za fotografiju sa Sidoom...Učini da Meni bude u prirodnoj veličini da bi videli koliki su mamuti zaista bili !

 Uživajte u novim avanturama a kako stvarno izgleda možete pogledati i na priloženom video snimku.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com