DVD- PANDEMIJA LAŽI- Istina o vakcinama

povez: tvrd, plasticni omot

format: 13 x19 cm, DVD format

Dužina:  83 minuta

 

Cena: 270,00 din

 

Sadržaj:

Ovo je film o pozadini vakcinacije dece I odraslih, I sistemu moćnika udruženih u zločinačkoj ideji da putem vakcina smanji broj stanovnika na planeti !

TAJNA DOKUMENTA OTKRIVAJU ISTINU: Razotkrivena prevara sa vakcinama

Zakon o slobodi pristupa dokumentima u Velikoj Britaniji, (ZOSPI) na koji se pozvao jedan doktor, otkrio je tajna službena dokumenta stara 30 godina, koja pokazuju da su Vladini eksperti:

Znali su da vakcine nisu delotvorne,

Znali su da one izazivaju bolesti koje su trebale da spreče,

Znali su da su vakcine opasne za decu,

Šurovali su da bi lagali javnost,

Uradili su sve da spreče izradu studija o bezbednosti vakcina

To se isto odnosi i na vakcine kojima su obavezno vakcinisana deca u SAD.

Obrazovani roditelji mogu da urade jednu od dve stvari: ili da svoju decu drže daleko od opasnosti kojima ih izlaže vakcinacija ili da pristanu na do sada najgoru laž u istoriji jer vakcine, koje su pune teških metala, virusnih čestica uzročnika bolesti, mikoplazmi, materija poreklom iz fekalija, DNK fragemanta drugih vrsta organizama, formaldehida (poznatog kancerogena, primedba LJ.) polisorbata 80 (koji uzrokuje sterilnost kod eksperimentalnih životinja) – predstavljaju čudo savremene medicine.

Zbog zakona o Slobodnom pristupu informacijama u SAD i Centru za kontrolu bolesti i prevencije (CDC, Centers for Disease Control and Prevention) doktor koji ima autistično dete, tražio je informacije od CDC, šta oni znaju o opasnosti vakcina po zdravlje dece.

Prema zakonu bili su obavezni dam u daju odgovor, u roku od 20 dana. Međutim doktor je posle 7 godina otišao na sud, tužio CDC za to što odbija da mu pruži tražene informacije. Sudija je naredio CDC da dostavi informacije 30. septembra 2011.

Dana 26, oktobra 2011, Uredništvo Denver Post-a izrazilo je svoj šok, zbog odluke Obamine administracije, koja je prethodno tvrdila da se zalaže za dostupnost svim informacijama, koja je predložila izmene u Zakonu o dostupnosti informacija, kojima će omogućiti da neka dokumenta ostanu tajna, a Vladinim institucijama (kao što je CDC) omogućila da neka dokumenta koja se smatraju važnim proglase “nepostojećim dokumentima”.

Istovremeno sa ovim CDC prikrivanjem dokumenata, CDC ima zadatak ne samo da preporučuje određene aktivnosti kada je u pitanju zdravlje, već i da one imaju status NAREĐENJA u pogledu zaštite dece u SAD. Tako da se CDC našao u velikoj nevolji zbog višedecenijskog prikrivanja štetnog delovanja Fluorida na Amerkance a posebno decu, kojoj je zbog toga oštećen imunosistem.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com