DVD- Sveta Blažena MATRONA MOSKOVSKA

povez: tvrd, plasticni omot

format: 13 x19 cm, DVD format

Dužina: 38 minuta

 

Cena: 270,00 din

 

Sadržaj:

Novoprojavljena ruska setiteljka 20. veka. Rođena je 1881. godine u siromašnoj porodici u selu Sebinovu, tuljske gubernije, daleko od Moskve. Od kada je došla na svet na njoj je počivao vidivi blagoslov Gospodnji. Rođena je bez očiju, na prsima je imala ispupčenje u obliku krsta, a na krštenju crkvom se raširio neobičan miomiris. Kao beba nije sisala majčino mleko sredom i petkom, a već oko sedme godine, primećen je dar tačnog pretskazivanja budućih događaja i dar izlečenja bolesnih i opsednutih ljudi.
Vreme Oktobarske revolucije i najveća stradanja ruske nacije provela je u Moskvi.
Upokojila se u Gospodu 2. maja 1952. godine, a na isti dan 1999. godine Ruska Pravoslavna Crkva kanonizovala je i svrstala u red svetiteljki.
Nebrojena su svedočanstva o čudima za života i posle smrti Blažene. Ovo je film o njenom životu i čudesima koja su upamćena i zabeležena.
Blažena Matrona nam je pred smrt poručila: „Dolazite k meni i pričajte mi kao da sam živa, a ja ću Boga moliti da vaše molbe budu uslišene. Sve vas, koji mi se obraćate tražeći pomoć, ja ću posle vaše smrti gore dočekivati“.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com