LIMUN za zdravlje i lepotu

Povez: mek

Br.strana: 97, kolorne fotografije

Format: 17x20 cm

 

Cena: 360,00 din

 

Sadržaj:

Ovo je knjiga o tome kako lekovitom snagom limuna sprečiti bolesti i olakšati zdravstvene tegobe. Saveti za prirodnu negu, ishranu I domaćinstvo.
Limun ima snažna lekovita svojstva. I kod telesnih tegoba kao što su prehlade, upale i migrene i kod duševnih problema kao što su depresivna stanja, pomaže na blag i prirodan nacin. Limun je dragoceno sredstvo za negu kože i kose. U domaćinstvu se moze primeniti kao delotvorno ekološko sredstvo za čišćenje. Zdrav i ukusan sastojak mnogih jela i napitaka.

Iz sadržaja knjige:

-Žuti paketić snage

-Korisni saveti o limunoivim plodovima

-Sastojci limuna, Sprečite bolesti pomoću limuna

-Lečenje bolesti i tegoba(Akne,povišeni krvni pritisak,prehlada,ekcem,glavobolja,smanjenje koncetracije,proširene vene,krvarenje iz nosa,upala krajnika,zadah iz usta,reumatska oboljenja,kurje oko,sunčeve opekotine,...)

-Sa limunom do lepote, Recepti sa limunom za vaš jelovnik, Limun u domaćinstvu

 Lekovita priroda - vitamin C i selen iz limuna povećavaju odbrambenu moć organizma i usporavaju starenje, a vitamini B grupe “hrane” nervni system. Limun se od davnina koristi i kao lek. Veoma je delotvorno sredstvo kod krvarenja otvorenih rana i čišćenja zagnojenih. Na Siciliji se koristio kao sredstvo za dezinfekciju pijaće vode, jer je ostrvo imalo problem sa snabdevanjem pitkom vodom. Njegovu antibakterijsku moć potvrdila je i savremena nauka.

     

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com