Alternativni priručnik- Reumatizam nije nepobediv

Edicija: Zlatni dani

Format: 12x17 cm

Povez: mek

Br.Strana: 57

Cena: 160,00 din

 

Sadržaj: REUMATIZAM nije nepobediv...

Reumatskim tegobama su uglavnom zahvaćeni svi zglobovi, pokretni ili nepokretni, vezivno mišićno tkivo, pa i koža, a kao hronična bolest je izuzetno česta kod starih ljudi. Najugroženiji deo populacije je u Vojvodini koja je zbog male nadmorske visine i klimatskih uslova izuzetno pogodno tle za razvoj ove bolesti. Iako hladni i vlažni dani nisu uzrok reumatskih bolesti, znatno pogoršavaju teškoće obolelih. Zato se reumatski bolovi najviše javljaju u jesen i zimu.

Promenom životnih navika neke od ovih bolesti mogu da se preduprede ali i da se zaustavi njihov progresivni tok.U osnovi pravilnog pristupa lečenju je pre svega zdrav način života, ishrana i prirodna terapija čajevima i preparatima na bazi svežeg lekovitog bilja. Ovakav pristup je kompleksan i daje odlične rezultate.

 

Knjiga o reumatizmu obuhvata oboljenja: išijas, kostobolja, artritis, osteoporoza kao i lečenje putem narodnih čajeva/ sa receptima za pripremanje/, joge, akupunkture, masaže, Banjsko lečenje reumatizma,ishrana,super hrana-namernice tj.proizvodi koji pomažu organizmu, dodatak-Da li znate sve o zdravlju hrane? Posebne ishrane i još mnogo toga.

                        Naslovi iz iste edicije:

 

 

Google maps

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr. Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com