LEKOVITO BILJE ZA BOLJI ŽIVOT- Zorica Živković

Povez: mek

Br.strana: 160

Format: 14,5x20,5cm

 

Cena: 290,00 din

 

Sadržaj:

Biljni lekovi se koriste u lečenju skoro mnogih oboljenja, uz  što su oni ne retko jeftiniji, bezbedniji i efikasniji od sintetikih lekova. Naravno, biljni lekovi ne mogu uvek da zamene lekove koji se izdaju na recept, ali često mogu da posluže kao dopuna konvencionalnom nacinu lecenja .                              

Lekovite biljke su prvi lek koji je čoveku uvek bio i biće dostupan. Lečenje biljem je oduvek imalo i imaće važno mesto u životu čoveka. Lekovite biljke su moćni lekovi, činjenica je da one čine osnovu mnogih savremenih lekova, od aspirina pa dokle god mozete da zamislite. Često ne koštaju nista a pomažu mnogo.Tradicionalna medicina tvrdi da lekovite biljke mogu da izleče sve bolesti samo ako se pravilno upotrebe. One oduvek pobuđuju veliko interesovanje. Rastu svuda oko nas, lako se uzgajaju i prerađuju, ne zagađuju i nisu opasne za okolinu, a što je najvažnije - mnogo manje štete od mnogih veštačkih sastojaka, a koje nalazimo u skoro svim lekovima, kozmetičkim preparatima i veštačkoj hrani.            

U knjizi su opisane162 lekovite biljke sa domaćim i latinskim nazivom, crno-belom slikom iste kao i registar naziva bolesti koje se mogu lečiti lekovitim biljem opisanim u ovoj knjizi. Upustva za branje, sušenje, čuvanje i upotrebu lekovitog bilja.

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com