veselaknjiga
Kategorija: Proizvodi » 29. Alternativno lečenje, zdravlje » LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI – Dr Ričard Šulc

LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI – Dr Ričard Šulc

Br. strana: 460
Povez: Tvrd, prošiveno
Format: 14×21 cm, latinica

Cena: 1.750,00 RSD
(Popust: 23 %)
Cena na sajtu:
1.350,00 RSDUšteda: 400,00 RSD
*Troškovi isporuke nisu uključeni u cenu

Sadržaj:

LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI – Dr Ričard Šulc

Knjiga LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI je sveobuhvatan i detaljan prikaz lečenja najrazličitijih obolenja, uključujući ona najučestalija i najteža, kao što su rak, bolesti srca, dijabetes, ali i Parkinsonova, Alchajmerova bolest, sida i dr.

Knjiga pokriva sve korake koje je potrebno primeniti da bi došlo do čišćenja organizma od otrova, jačanja imunog sistema i izlečenja u najkraćem roku. Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji  učenik – dr Ričard Šulc.
Spremite se da postanete izlečeni. Ja verujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi.

Odgovori su ovde.

Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Ričard Šulc. Oni nisu teoretičari, niti su to hteli da budu. Oni su lekari.

Dr Ričard Šulc jedan od vodećih svetskih stručnjaka na polju prirodne medicine. U životu dr Šulca svakoga dana ljudi dolaze u njegovu kliniku uspaničeni. Oni su upravo informisani od strane njihovih lekara da se desilo nešto strašno i da nema vremena za gubljenje. Ono što je gore od toga jeste ono što im njihovi lekari preporučuju.

Ako ste vi, ili neko od vaših bližnjih, došli u takvu situaciju, imate više opcija. Opcije koju nude vaši lekari, koje ni oni sami ne razumeju, donose strah, a bolje je i da ne znate o njima.

LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI – Dr Ričard Šulc

Pogledajte i našu stranicu online knjižara Vesela knjiga Valjevo na Facebook strani.

Knjige od istog autora:

Pogledali ste...

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI – Dr Ričard Šulc”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja

Online knjižara Vesela knjiga

Copyright 2020 © Sva prava zadržana

0
Besplatna isporuka
Besplatna isporuka za porudžbine
iznad 4500.00 dinara