Priručnik-POVIŠENI KRVNI PRITISAK ( hipertenzija)lečenje prirodnom medicinom - Mr Miroslav Ostojić

Autor: Miroslav Ostojić, Dr Slobodanka Babić

Povez: mek

Br.strana: 103

Format: 12x17cm

Izadnje: 2016 god

 

Cena: 140,00 din

 

Sadržaj:                                                                                                                                                                                                                            Povišen krvni pritisak je bolest modernog doba, a povezana je sa povećanim stresom, manjkom sna, gojaznošću, slanom hranom, lekovima (kortikosteroidi i kontraceptivi), pušenjem i pojačanim konzumiranjem alkohola i energetskih napitaka. U preko 90% slučajeva povećanog krvnog pritiska ne zna se uzrok bolesti, a kod manje od 10% povećanje krvnog pritiska nastaje kao posledica drugih bolesti (oboljenja bubrega, nadbubrežne žlezde, srčana oštećenja, poremećaji štitne žlezde).

Povišen krvni pritisak je bolest modernog doba, a povezana je sa povećanim stresom, manjkom sna, gojaznošću, slanom hranom, lekovima (kortikosteroidi i kontraceptivi), pušenjem i pojačanim konzumiranjem alkohola i energetskih napitaka.

Uz pomoć ove knjige- priručnika saznajte znake hipertenzije, uzroke povišenog krvnog pritiska(gojaznost, pušenje, povišen holesterol I trigliceridi), posledice hipertenzije ( angina pektoris, srčani infarkt, šlog- moždani udar) lečenje i uputi prirodnom medicinom i lekovitim biljem ( Helaciona terapija, vežbe, snaga uma, šta izbegavati I nogi drugi uputi), hrana I krvni pritisak, zlatna pravila zaštite srca I krvnih sudova,praktični saveti I uputi.

Međutim, ako patite od hipertenzije, ne morate doživotno da pijete tablete. Na sreću, postoje prirodne metode koje će vam pomoći da uspešno kontrolišete, čak i u potpunosti izlečite ovu bolest.

    

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com