Priručnik-O ZDRAVOJ ISHRANI- Mr Miroslav Ostojić

Autor: Miroslav Ostojić, Dr Slobodanka Babić

Povez: mek

Br.strana: 90

Format: 12x17cm

Izadnje: 2015 god

 

Cena: 140,00 din

 

Sadržaj:                                                                                                                                                                                                                                      Ova publikacija na sažet način ukazuje kako se može sa dosta uspeha ublažiti i zaustaviti tok bolesti pravilnom ishranom,savetima i preporukamapoznatih dijetologai poznavalaca prirodne medicine kao i pozitivna iskustva pojednih bolesnika koji su se lečili i leče od ove bolesti.

Danas je tema ishrane veoma popularna. Svakodnevno saznajemo nove činjenice o zdravoj ishrani, upoznajemo nove dijete za koje se kasnije ispostavlja da su potpuno beskorisne i štetne za naše zdravlje. Da li masti zaista goje? Da li su naša deca gojazna? Da li je integralno brašno zdravo? Kakav je kvalitet životnih namirnica koje konzumiramo i da li su one zagađene? Koliko pažnje uopšte posvećujemo ishrani? Ova knjiga pristupa ovoj izuzetno važnoj temi iz novog ugla baveći se biološkim aspektima ishrane. Ova knjiga nam pokazuje da je ishrana mnogo više od snabdevanja organizma hranljivim materijama i daje preporuke i savete o zdravoj i umerenoj ishrani.

U knjizi ima I tabela sa namernicama prema krvnoj grupi – sta je korisno, sta neutralno I sta je stetno I treba izbegavati .

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com