KOTLIĆI SU U PAKLU, U RAJU NEMA KUVANJA(mrtva žena hoda) - Maja Volk

Povez: mek

Br.strana: 212

Format: 14,5x21 cm

 

Cena: 750,00 din

 

Sadržaj:Knjiga Maje Volk prenosi iskustva kako je pobedila rak.

Napisano je mnogo knjiga o zdravlju, napisano je mnogo recepata za pripremu zdrave hrane, ali ono što odvaja Majine recepte od svih dostupnih nam recepata zdrave hrane jeste, raznolikost i dostupnost namirnica, jer nije isto kad ispod popisa potrebnih namirnica izračunate 20 evra i 5 evra, Maja Volk živi na našem podneblju i u svojim receptima koristi isključivo domaće proizvode dostupne svima u svako doba.
Još nešto izdvaja Maju Volk od svih drugih pisaca recepata zdrave hrane, a to je činjenica da je ona uspela da
TRAJNO izleči smrtonosni rak grla, isključivo putem korišćenja žive hrane. Stoga, sve sumnje u lekovitost i delotvornost ovog, veganskog, načina ishrane padaju u vodu. Pred sobom imate jednostavne, lako razumljive i lako primenljive savete za produžetak života.

Upoznala sam jedno novo bogatstvo okusa kušajući Majine specijalitete. Neko bi rekao šta sve nema u blenderu, kakav sokovnik može da podnese cveklu i bananu, špinat i pomorandžu, beli luk i jabuku, a onaj ko izmiksa nektare po receptu zaista će uživati u bogatstvu okusa i poželeti postati Vegan (zdrav), poželeće buditi se bez podočnjaka i bez težine u želudcu, poželeće s osmehom obavljati sve obaveze koje ga čekaju od svitanja do sumraka.

                 Od istog autora:

Vesela knjiga na FB

Kontakt

Adresa: Dr Pantića br. 156
14000 Valjevo, Srbija
Tel: 064/ 120 63 98
Viber: 065/220 63 98
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web:
www.veselaknjiga.com